Referat fra årsmøte 21.februar

Møtet ble innledet av Halldis Jaatun før to representanter fra kulturskolen sang og spilte piano.Per Arne Nyvoll gikk så gjennom årsmeldingen før Gunvor Randeberg tok for seg regnskapet. I løpet av året har historielaget hatt flere utgifter en inntekter, men kassebeholdningen er fremdeles god.

Etter disse årsmeldingene ble de foreløpige planene for 2012 lagt fram.Dette inkluderer bla. en vandretur på Håland på forsommeren og en større dagstur til høsten.Reisemålet for denne turen står fremdeles åpent, og medlemmene på møtet ble bedt om å komme med forslag. Vikingsenteret,Fiskerimuseet og kobbergruvene – alle på Karmøy, ble nevnt. Til høsten er det også planer om å holde et medlemsmøte der historien til Randaberg Idrettslag vil bli presentert.

Til årsmøtet har det også vært vært valg for styret i historielaget. Alle tar gjenvalg, men Berit Brunvand takket for seg i valgkomiteen. Inn kommer Andreas Harestad.

Inge Bruland med sin nyeste bok

Da kaffepausen var over holdt Inge Bruland et lengre foredrag med utgangspunkt i sin tiende bok, «Med fotballsko under prestekjolen».Bruland kåserte over sitt liv som fotballspiller,prest og fotograf.Historier fra oppveksten i Hillevåg, skoletiden, prestegjerningen på Sand og turer til Midtøsten ble trukket frem. Underveis viste han en rekke bilder fra eget liv samt flere flotte motiv han selv har fotografert.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s